Temátics

Inici » Espectacles » Temátics
Tradicionals 3
Espectacle visual de gran format on les nostres gegantins sorprenguin l’espectador per la seva gestualitat i bellesa. Tres percussionistes amb uns carros per transportar els instruments donen el ritme i la força a l’espectacle, els nostres gegantins es passejaran per la vostra localitat al ritme de la música atrapant a l’espectador en un format que no deixarà ningú indiferent. Un animador de terra serà l’encarregat de omplir el cercavila d’efectes creant una amalgama de sentits visuals plenes de llum i de color.

Els nostres espectacles temátics

Medievals

Tenim una gran trajectòria dins del món dels mercats medievals, el nostre treball és consolida per tot l’estat espanyol, cosa que ens permet agafar una gran experiència professional. Sabem que cada mercat és diferents i per això intentem adaptar les nostres programacions a les necessitats que requereixi cada espai. Les nostres programacions inclouen: pregons d’inauguració, cercaviles musicals, personatges fantàstics (Minairons, David el Ogre, Els Rastrejadors…), accions teatrals i espectacles nocturns amb foc. Tot pensat i dissenyat per oferir-vos una oferta interessant on l’espectador gaudirà d’una activitat sorprenent i engrescadora.

Romans

Hem volgut donar-li un enfocament diferent a l’organització dels mercats romans, on les accions teatrals i els personatges fantàstics atrapin l’espectador deixant-lo sorprès. Druides, personatges mitològics, venda d’esclaus, ballarines exòtiques i tot això sense oblidar la música, fil conductor de les nostres programacions per a mercats romans. No dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres per demanar informació i dissenyar el vostre mercat.

Mariners

Hem confeccionat una programació acurada per a la realització d’esdeveniments i mercats de temàtica marinera. Cercaviles musicals, pirates, corsaris, personatges marins i peixos gegants formen part dels elements marins que tenim per sorprendre l’espectador. Contacteu amb nosaltres i us enviarem informació detallada ajustant-nos a les necessitats del vostre esdeveniment.

Barrocs

Una cort de comediants animarà i ambientarà al mercat, posant música i creant un ambient festiu i participatiu. Xanquers, capgrossos, una donzella formosa, personatges estrambòtics, músics, malabaristes, etc. Formen una gran cort festiva amb efectes i elements molt visuals. Moltes de les nostres representacions han estat inspirades per l’època de la comèdia de l’art.

Tradicionals

La Cremallera Teatre ha confeccionat una programació enfocada a les fires tradicionals on a més de dinamitzar l’esdeveniment, potenciem el producte artesà que s’hi vengui. Cercaviles divertides on el vestuari aporta un valor afegit, transportant al públic als temps d’abans. Els diferents personatges que apareixen en els nostres espectacles són part fonamental per reforçar i potenciar el mercat. Per la seva versatilitat i fàcil configuració és ideal per a fires d’artesania, tradicionals, pageses, etc.