Espectacles d’Animació

Inici » Espectacles » Animacions
Animacions
És l’hora de ballar i gaudir del gran assortiment d’espectacles d’animació que t’oferim, des del format més petit fins al format més gran, les nostres animacions atrapen el públic des del primer moment, aconseguint que aquests siguin partícips de l’actuació. En aquest apartat trobaràs les diferents propostes d’animació que hem dissenyat omplint un gran nombre de possibilitats i de demandes.

Explosive

EXPLOSIVE, és un muntatge de jocs i animació musical enfocat a tots els públics. Recordant els temps d’abans hem creat una animació on dinamitzarem la festa amb jocs tradicionals (estirar la corda, cursa de sacs, ball de la cadira, etc …) i acabarem amb l’animació musical convidant als presents a moure l’esquelet en danses participatives, estàtiques i de rotllana. Una proposta lúdica i divertida que acaba amb una explosió de confeti multicolor, fent que tots participin de la gran festa.

Quina ballaruca

Espectacle d’animació per a tots els públics … En l’ansiosa recerca de novetats per a infants hem creat una posada en escena que omple i satisfà les necessitats dels més petits. En aquest muntatge hem combinat el ball i la música de tots els temps combinant-lo amb els temes de música més actuals, tot això amb una participació col·lectiva. Tot aquest còctel, l’hem muntat de tal manera que la pista de ball es converteixi en una gran festa, acabant amb uns efectes multicolors de confeti i serpentines.

D banda a banda

D Banda a Banda és un espectacle d’animació per a tots els públics… Espectacle actiu i participatiu, on els músics i la música creen el fil conductor, un speaker amb un toc de clown provoca situacions divertides i un animador i un xanquer motiven constantment l’activitat a baix de l’escenari. Barreja de diferents tipus d’estils musicals (dixieland, rock, reague, etc.) Enriquint més l’espectacle i jugant molt amb l’estètica i la varietat d’instruments. Aquest muntatge acaba amb una explosió de confeti multicolor, fent que tots vagin de banda a banda participant així de la festa.

Qui no vulgui pols què no vagi a l’era

Animació tradicional on la música ens transporta a una època de cançons clàssiques dins del món de l’animació fent jocs individuals i col·lectius, amb danses participatives o de rotllana. Tot el públic participarà d’una forma divertida. Espectacle que cerca en tot moment la participació del infants sense oblidar la participació dels més ganàpies amb una selecció musical pensada per fer que l’assistent gaudeixi d’aquest moment, ja sigui ballant o escoltant. Els globus gegants i una guerra de confeti seran el fi de festa.