Espectacles de Cercaviles

Inici » Espectacles » Cercaviles
Som coneguts per les nostres cercaviles i els espectacles itinerants en gran part de la península. Cercaviles medievals, barroques, de circ, infantils i sempre amb la premissa d’animar, captivar i fascinar l’espectador. En aquest apartat trobaràs les diferents propostes de cercaviles, no t’oblidis de passar per l’apartat d’itinerants, potser el que busques està allà.

Els nostres espectacles de cercaviles

Cirkatum

Espectacle d’estètica medieval per a tots els públics. El vestuari aporta molta riquesa visual. Espectacle en tres actes com els d’abans, on còmics i artistes inciten el públic a participar espontàniament d’una gran festa. La unió de la música, els malabars i les acrobàcies al costat del treball actoral, faran que aquesta cercavila tingui molt caràcter i l’assistent gaudeixi de principi a fi.

Cercavila de Cercacontes

Una posta en escena, on un guitarrista i un graller ens condueixen per la vila amb la seva música i de sobte ens sorprenen amb una fabulosa historia. Contes pintats, contes cantats o contes inventats acompanyats per la música seran el fil conductor d’aquesta aventura. Aquest espectacle de petit format està pensat per adaptar-lo a diades com Sant Jordi, Sant Joan, la castanyada, setmanes culturals o literàries, Nadals (caga tió, Pare Noel, home dels nassos) etc, adaptant els contes a la temàtica de la diada. Una idea molt engrescadora i molt diferent per qui cerca una activitat innovadora.

Impacte

Impacte comença amb una imatge divertida i nostàlgica del món que en el seu moment va ser el renaixement i els circs d’aquella època. Buscant en la història del circ trobem divertiments curiosos. Il·lusionistes, músics, còmics, bufons i acròbates posen en escena aquesta obra de circ antic i contemporani a la vegada. Un espectacle que impressiona; gràcies a una enginyosa posada en escena en el joc subtil dels actors, amb poques paraules i molta cura fa que s’entengui a la perfecció. La música en directe acompanya tot l’espectacle pensat per a tots els públics on els números de circ emocionaran als presents.

Rebombori

Espectacle itinerant d’estètica tradicional, divertit i espectacular, amb músics, xanquers i animadors. El vestuari junt al conjunt dels seus elements donen molta riquesa visual. Rebombori és un espectacle com els d’abans, en tres actes on còmics i tots els artistes inciten al públic a participar espontàniament d’una gran festa. Espectacle per a tots els públics. No recomanat per a avorrits!

Grallers

Us presentem la cercavila de petit format, però no per això menys important. Aquest format és ideal per acompanyaments de gegants, obertures de festes, llevats de taula i cercaviles tradicionals. La cercavila de sempre, també en la nostra carpeta d’espectacles, amb una gran configuració de vestuaris per a realçar al màxim el teu esdeveniment, consulta’ns!!

Ringo Rango

Espectacle visual de gran format on les nostres gegantins sorprenguin l’espectador per la seva gestualitat i bellesa. Tres percussionistes amb uns carros per transportar els instruments donen el ritme i la força a l’espectacle, els nostres gegantins es passejaran per la vostra localitat al ritme de la música atrapant a l’espectador en un format que no deixarà ningú indiferent. Un animador de terra serà l’encarregat de omplir el cercavila d’efectes creant una amalgama de sentits visuals plenes de llum i de color.