Espectacles de Contacontes

Inici » Espectacles » Contacontes
Cuentacuentos
Ja saps que els contes serveixen per adormir els més petits i al mateix temps per despertar els grans, aquest és el nostre objectiu, presentar uns espectacles que no deixin indiferent a cap dels presents. Tres tipus diferenciats de format és l’oferta que oferim per satisfer tot tipus de programació, on els contes i les històries són la temàtica principal dels nostres espectacles.

Recontem Cantant

D’un món molt llunyà arribaran dos titellaires carregats amb mil histories i cançons i el seu llibre màgic. Espectacle de petit format on els nostres titellaires trauran del seu màgic llibre titelles que ens portaran a un conte cantat o a una cançó contada, ves a saber, però de ben segur que us sabreu tot el seu repertori quan tingueu que ajudar al cargol a arrancar la herba del poniol amb la lluna i la pruna o amb el sol solet. Aquest espectacle és pot adequar a qualsevol temàtica incorporant contes o cançons especifiques (Nadal, la castanyada, Sant Jordi, etc)

Estanis, l’home del oficis

Estanis, un entranyable personatge que viu un ritme de vida diferent al que estem acostumats, recorre el món sense rumb fix, carregat amb els trastos dels seus oficis. Ell és l’home dels oficis, sap de tot i no sap res, viatja envoltat per les seves eines, els seus records, els seus instruments, les seves màscares i titelles, en definitiva, elements imprescindibles per a ell i que ens ajudaran a entendre la seva forma de vida. Estanis escolta, ensenya, explica i imagina, ens encomana el seu tempo personal i la seva manera personal de sentir i viure les seves pròpies històries. La seva màgia, el seus oficis i el seu bon humor, són raons més que suficients per voler passar una bona estona en companyia d’aquest entranyable personatge i aprendre de la seva filosofia de vida: “No arriba abans el més ràpid sinó el que sap on va” “La felicitat no és fer el que un vol sinó que el que facis t’ompli” “Moltes persones es perden les petites alegries, mentre esperen la gran felicitat”

Unik

Una posta en escena, on un personatge presenta un grapat de contes amb un sol propòsit, enllaça’ls tots en un UNIK conte, la màgia les contes pintats, contes cantats o contes inventats seran el fil conductor d’aquesta aventura. Perquè un UNIK públic gaudeixi d’un UNIK moment, en que tots els personatges dels contes participin en un UNIK espai. Es combina un munt de sorpreses que fan que UNIK sigui un espectacle de conta contes participatiu i ple d’efectes visuals que us sorprendran. Aquest espectacle de petit format està pensat per adaptar-lo a diades com Sant Jordi, castanyada, setmanes culturals o literàries, biblioteques, festes de Nadal etc, adaptant els contes a la temàtica de la diada.

La Caixa de contes

Caixes màgiques, caixes de música, artesania amb caixes, animals que surten d’una caixa, el conte de la caixa, etc … Aquest espectacle de petit format gira entorn del cartró, les caixes són el fil conductor de la nostra història i tots els contes surten o succeeixen entorn d’elles. La Caixa de Contes està pensat i ideat per a escoles, biblioteques o sales petites on el factor didàctic està en el reciclatge, la reutilització del cartró i el gust per escoltar.

Els viatgers dels contes

Els nostres protagonistes emprenen un llarg viatge cercant contes, rondalles i cançons perdudes o potser oblidades, un recull d’experiències viscudes en cada país com Romania, Colòmbia, Marroc, Ucraïna, Senegal i algun que altre que ara no recordem. Contes màgics, contes de música, contes pintats, contes d’animals, contes encadenats, contes de titelles, formaran part d’aquest espectacle que ens submergirà a tots en aquest curiós viatge on tant estarem escoltant com ballant. Aquest espectacle de format mitjà gira voltant al món dels contes més sorprenents mai explicats, els nostres viatgers se’ls saben tots i han vingut a explicar-t’ho a tu. Ells s’ajudaran per explicar les seves histories i per fer les danses d’elements sorprenents, titelles, auques, pilotes gegants i confeti multicolor

Putxar, el venedor de somnis

PUTXAR és un venedor de somnis i un caçador d’històries, llegendes, encanteris, enigmes i tresors ocults. Viatja amb el seu carro de fantasia per pobles i ciutats, fires i mercats oferint els seus productes màgics i els seus coneixements, a tots els que puguin necessitar-los. Aquest entranyable personatge us embolcallarà i atraparà en el seu món, fent-vos participar activament en una historia que fusiona la realitat amb la ficció.

Rebufons

Ja estan aquí, van de poble en poble carregats amb mil i una historia, els seu bagul està ple de andròmines i cada una de elles amaga un conte o un truc de màgia, ells són els ReBufons. Contes pintats, contes encadenats, màgia amb aparicions i desaparicions, auques i mil i una historia són les habilitats dels nostres traginers, ells portaran a la vostra vila el seu bon humor i us sorprendran amb el seu talent, captivant als més grans i deixant bocabadats als més petits. Espectacle encarat a tots els públics amb una durada de 65 minuts, on els espectadors es transportaran a l’època on les gestes dels cavallers com Sant Jordi eren admirades de poble en poble. Aquest és el primer d’una trilogia d’espectacles de joglars, així que ja sabeu l’espectacle acaba amb un continuarà…

Cercavila de Cercacontes

Una posta en escena, on un guitarrista i un graller ens condueixen per la vila amb la seva música i de sobte ens sorprenen amb una fabulosa historia. Contes pintats, contes cantats o contes inventats acompanyats per la música seran el fil conductor d’aquesta aventura. Aquest espectacle de petit format està pensat per adaptar-lo a diades com Sant Jordi, Sant Joan, la castanyada, setmanes culturals o literàries, Nadals (caga tió, Pare Noel, home dels nassos) etc, adaptant els contes a la temàtica de la diada. Una idea molt engrescadora i molt diferent per qui cerca una activitat innovadora.