Itinerants

Inici » Espectacles » Itinerants
Persontages
Personatges fantàstics, mitològics i de llegenda trobaràs en aquest apartat de la web. Els nostres espectacles itinerants guarden la màgia de l’estètica i la plasticitat per tal de captivar i fascinar l’espectador

Els nostres espectacles itinerants

Kasting

Un filantrop decideix donar la volta al món amb la seva nova adquisició i gran invent del moment, un vehicle amb motor d’explosió. Aquest personatge que s’anomena ell mateix com a director de cinema i va acompanyat per dos experimentats productors cinematogràfics i arriben a la ciutat a la recerca d’actors per realitzar la que serà la millor pel·lícula de tots els temps. El attrezzo i milers d’andròmines que faran servir els protagonistes per tal de crear aquesta acció, donaran força a l’espectacle sumint l’espectador part de la història. Espectacle de un format sorprenent on la màgia i els efectes especials que deixaran bocabadats als espectadors.

Retalls

Espectacle visual de gran format on els nostres personatges sorprendran a l’espectador per la seva gestualitat i bellesa. Els vestuaris d’admirable confecció ens meravellaran i submergiran en aquest espectacle ple de fantasia i color. La màgia ha entrat al nostre magatzem i de la caixa de retalls de robes abandonada ha sorgit un mon de personatges fantasiosos que han vingut a dir-nos que tot és possible i que si ajuntem moltes miquetes podrem obtenir grans coses. Retalls cerca la complicitat amb el públic d’una forma oberta, aportant d’una manera senzilla i poètica el reaprofitament i el reciclatge.

Enigmes

Enigmes és una espectacle de caire esotèric on dos curiosos personatges ens faran de guia durant aquest meravellós viatge. Ells ens explicaran les histories més enigmàtiques i fantasioses que hi ha dels essers que els acompanyen, perquè ells son els seus descobridors. Coneixerem la historia d’en David el ogre i l’home arrel que semblen sortits de contes de fantasia que recreen una visió distorsionada de la realitat amb la ficció i també ens acostarem al mon dels Rastrejadors uns animals dotat amb un gran olfacte per descobrir tresors, aigua, vi i sobretot el bon humor. Aquest espectacle d’acció on gestualitat i plasticitat son part fonamental, sorprendrà al públic. Si veus a qualsevol d’ells, saluda’ls: són els últims de la seva espècie.

Personatges

Després d’una gran demanda de personatges coneguts de les sèries televisives i del cinema, hem optat per crear l’Espectacle Fantasia Animada… Disposem d’un ampli catàleg de personatges famosos de les sèries de televisió infantils i de les pel·lícules d’actualitat per al teu esdeveniment. Des d’un personatge sol per promocionar el teu establiment o animar la teva festa d’aniversari, fins a un fantàstic cercavila on els personatges que triïs desfilaran saludant i fent fotos ambels assistents..

Ringo Rango

Espectacle visual de gran format on les nostres gegantins sorprenguin l’espectador per la seva gestualitat i bellesa. Tres percussionistes amb uns carros per transportar els instruments donen el ritme i la força a l’espectacle, els nostres gegantins es passejaran per la vostra localitat al ritme de la música atrapant a l’espectador en un format que no deixarà ningú indiferent. Un animador de terra serà l’encarregat de omplir el cercavila d’efectes creant una amalgama de sentits visuals plenes de llum i de color.

Els minairons

D’un món molt llunyà arribaran dos personatges de menys d’un metre d’alçada, carregats amb un sacs plens de joguines. 

Els Minairons passejaran acompanyats pels nostres musics com si d’un conte es tractés. Aquests personatges tan curiosos es presenten en format titella i en escena donen un efecte molt visual i impactant.

Atenció!! Ells són els fabricants de joguines.

Drakons

DRAKONS és un espectacle visual que ens transporta al món del MANGA i els seus fantàstics personatges. Com si s’haguessin escapat d’un còmic Japonès, tres éssers fantàstics visitaran la nostra ciutat, omplint els carrers de fantasia i il·lusió.

L’atrezzo, les màscares i el vestuari li donen el màxim de realisme a un espectacle fantasiós, on l’espectador quedarà atrapat i captivat per la màgia d’uns personatges realment sorprenents.

L’espectacle DRAKONS es realitza amb dos dracs i els músics que els acompanyaran en tot moment.